Kantoorruimte

De voordelen van een modulaire kantoorruimte

Ready to use 2024 01 24 145916 ixrj
Gebruiksklaar opgeleverd
Movable construction
Aanpasbaar en verplaatsbaar
Medewerkers 10
Welzijn voor de medewerkers
Recycle
Duurzaam en circulair
Bewoonbaar
Building-as-a-Service

Kantoorunits uit voorraad of kantoorruimte op maat?

Zowel voor tijdelijke als permanente kantoorruimte ben je bij De Meeuw aan het juiste adres. Via onze bouwmethode van modulair bouwen vullen we gericht jouw kantoorbehoefte in.

We bieden zowel onze standaard kantoorunits aan uit voorraad als hoogkwalitatieve kantoorruimte op maat. Ook een uitbreiding van een bestaand kantoorgebouw behoort tot de opties.

Snel en flexibel

Zeker als het snel moet gaan, zijn we helemaal in ons element. Ook bij een onvoorziene bedrijfsuitbreiding of een fusie bieden we met onze kantoorunits razendsnel oplossingen.

Indien nodig leveren we zelfs kant-en-klare kantoorunits uit voorraad. Standaard zijn deze units voorzien van kwalitatieve vloerbedekking, verwarming, een plug and play elektrische installatie en alle voorzieningen voor netwerkverbindingen.

Bovendien behoud je met onze modulaire gebouwen op elk moment een maximale flexibiliteit. Onze modulaire bouwelementen kunnen feilloos uitgebreid, gewijzigd of zelfs verplaatst worden.

Hoeveel m² nodig?

20m² of 20.000m² kantoorruimte nodig? Voor elke ruimtebehoefte bieden we een oplossing op maat. Datzelfde geldt voor bouwketen, werfketen en directieketen.

Ook in ons standaardgamma hebben we verschillende types en opties. Onze mogelijkheden variëren van meerdere verdiepingen, gangen met gescheiden ruimtes tot en met complete landschapskantoren. Vrijwel iedere configuratie is mogelijk.

Eigen identiteit en uitstraling?

Afhankelijk van de beoogde gebruiksduur bieden we je alle opties om je extra kantoorruimte in te vullen met het gewenste afwerkingsniveau, kleurkeuzes en materiaaltoepassingen.

Het is perfect mogelijk om kantoren met een geheel eigen identiteit en uitstraling te creëren, passend bij de huisstijl van je bedrijf.

Daarbij houden we steeds rekening met het welzijn van je medewerkers: voldoende daglicht, goede akoestische omstandigheden, glazen binnenwanden, gepersonaliseerde binnenafwerking,…

We beschikken over een eigen ontwerp- en engineeringbureau dat jouw wensen en wensen zowel functioneel als architecturaal vertaalt naar het perfecte ontwerp.

Kopen of huren?


Wij bieden voor je extra kantoorruimte aantrekkelijke koop- en huurformules. Ontdek hier de mogelijkheden. Ook extra services zoals beheer en onderhoud behoren steeds tot de opties.

Onze realisaties

De Meeuw UZ Gent Simon Van Ranst 24 02 LR

Na cleanroom realiseert De Meeuw ook opvallend inkompaviljoen.

Patiënten, medewerkers en bezoekers betreden het Universitair Ziekenhuis Gent via een gloednieuw inkompaviljoen. Dit is het tweede...

Meer informatie
Na cleanroom realiseert De Meeuw ook opvallend inkompaviljoen.
Patiënten, medewerkers en bezoekers betreden het Universitair Ziekenhuis Gent via een gloednieuw inkompaviljoen. Dit is het tweede opmerkelijke bouwproject waarvoor het UZ Gent het afgelopen jaar met succes rekende op...
Meer informatie
Ensagent

Nieuw Flexibel Kantoorgebouw voor Ensagent.

Ensagent had nood aan een nieuw kantoorgebouw. Dit was een integraal project in een industriële setting, met...

Meer informatie
Nieuw Flexibel Kantoorgebouw voor Ensagent.
Ensagent had nood aan een nieuw kantoorgebouw. Dit was een integraal project in een industriële setting, met als doel een veelzijdig gebouw ingericht als kantoorruimte met bijkomende sanitaire voorzieningen voor...
Meer informatie
PSA Antwerp Havenbedrijf

PSA Antwerp-nieuw complex voor de havenarbeiders

Port of Antwerp-Bruges en PSA Antwerp hebben het officieel startschot gegeven voor de vernieuwing van de PSA...

Meer informatie
PSA Antwerp-nieuw complex voor de havenarbeiders
Port of Antwerp-Bruges en PSA Antwerp hebben het officieel startschot gegeven voor de vernieuwing van de PSA Europa Terminal. Port of Antwerp-Bruges zal de kaaimuur aanpakken en PSA zorgt voor...
Meer informatie
109

Hutchison Ports Belgium-permanent kantoorgebouw

Ontdek hoe modulair bouwen een perfecte permanente bouwoplossing is en daarnaast vele voordelen biedt. In samenwerking met...

Meer informatie
Hutchison Ports Belgium-permanent kantoorgebouw
Ontdek hoe modulair bouwen een perfecte permanente bouwoplossing is en daarnaast vele voordelen biedt. In samenwerking met Hutchison Ports Belgium realiseerde De Meeuw Belgium een permanent kantoorgebouw van +- 53...
Meer informatie

Biedt modulair bouwen voor jou de oplossing?

We bekijken het graag samen! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze bouwadviseurs.