Meer

RUIMTE VOOR ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Met voldoende ruimte om je als mens te ontplooien en op zoek te gaan naar persoonlijk geluk. Die ruimte vinden we ook in toenemende mate in de manier waarop we wonen en werken. Juist op die gebieden heeft de wereld behoefte aan partijen die hen bij de hand nemen en de letterlijk ongekende mogelijkheden voor hen zichtbaar, tastbaar en bereikbaar maken. DEMEEUW heeft een een heldere visie op heden en toekomst.

Uw voordelen:

  • Eén aanspreekpunt: van aanvraag tot realisatie
  • Bouwspecialist: ruim 85 jaar ervaring
  • Snel: halvering doorlooptijd t.o.v. traditionele bouw, dus geringe overlast op bouwlocatie
  • Een blijvend passend gebouw: flexibel in vorm, functie en capaciteit
  • Exploitatiegericht: deskundig en praktisch advies
  • Diverse financieringsmogelijkheden

Grensverleggers die in alles wat ze doen het belang van de wereld om hen heen als belangrijkste uitgangspunt nemen. DEMEEUW is zo’n grensverlegger die, op het gebied van flexibele bouwoplossingen, een inspirerende wereld aan ongekende mogelijkheden biedt.

Een wereld die architecten en bouwers inspireert en die de mensen van DEMEEUW ruimte geeft voor groei en ontwikkeling. Een wereld die ongekende mogelijkheden voor gebruikers en een nieuwe horizon in flexibele bouwoplossingen voor zorg en onderwijs laat zien. En een wereld die rekening houdt met de toekomst, door circulaire oplossingen te bieden. Zowel in materiaal als mens. DEMEEUW biedt ruimte voor inspiratie. Ruimte voor groei. Ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor geluk.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+32 (0)3 860 71 50