Home Ontdek De Meeuw

Ontdek De Meeuw

WE BUILD FUTURE

Meer dan 90 jaar ontwerpt en fabriceert De Meeuw unitbouwsystemen voor zowel tijdelijke als permanente verblijfstoepassingen. De Meeuw bekleedt een unieke marktpositie in de modulaire bouw, omdat we voor ieder huisvestingsvraagstuk een innovatief, snel en flexibel antwoord formuleren.

Samen bouwen we aan morgen, met het oog op de uitdagingen van overmorgen.

Dankzij onze brede expertise, weetgierigheid en dynamiek staan we garant voor de meest betrouwbare huisvestingsoplossingen in volgende sectoren: dringende huisvesting, gezondheidszorg, onderwijs en industrie. Onze focus hierbij is een ultieme mix van een duurzame visie, open communicatie, gewaarborgde kwaliteit en een optimaal comfort. Stuk voor stuk cruciaal voor een bevlogen toekomst.

Om dit dagelijks waar te maken verwelkomt De Meeuw graag medewerkers met heel uiteenlopende expertises en capaciteiten.


Ons correspondentieadres:
Koning Leopoldlaan 8
B-2830 Willebroek

Onze vacatures

Accountmanager

Ben jij de Accountmanager die met zijn/haar resultaatgerichte aanpak en enthousiaste ingesteldheid vooropgestelde doelen behaald? HOE...
Meer informatie
Accountmanager
Ben jij de Accountmanager die met zijn/haar resultaatgerichte aanpak en enthousiaste ingesteldheid vooropgestelde doelen behaald? HOE ZIET JE JOB ERUIT? Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van het potentieel van de klantenportefeuille in de aan jou...
Meer informatie

Ben jij klaar om Toekomstbouwer te worden?

Wat je ambities ook zijn en welke talenten je ook hebt, bij ons bepaal je zelf waar je heen gaat met je carrière. Dit bedrijf bied je met zijn internationale karakter alle kansen om je verder te ontwikkelen. We gaan recht op ons doel af en zetten vol gas in op de toekomst.

Tijdens het gas geven is er ook alle tijd om weer op te laden en successen te vieren. Niet alleen met onze befaamde Brabantse worstenbroodjes, maar ook met onze gave De Meeuw feesten en teamuitjes. Benieuwd naar de sfeer? Bekijk de De Meeuw Aftermovie van 90 jaar bestaan.

BLAUW BLOED

Bij De Meeuw maken de mensen het verschil. Misschien een cliché...maar door middel van samenwerking, een hart voor de zaak, een goede dosis humor en geen dubbele agenda’s proberen we tot het beste resultaat te komen. Een resultaat waarbij de klant altijd centraal staat.

HR officer

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV naar ons. De Meeuw is altijd op zoek naar nieuwe collega's én talent.