Home Jobs

Jobs

Werken bij VDL De Meeuw

Bij VDL De Meeuw bouw je letterlijk mee aan de toekomst. Ook als marktleider en pionier in modulair bouwen blijven we een hecht familiebedrijf. Medewerkerstevredenheid en teamwork staan centraal. Samen geven we heldere antwoorden op belangrijke maatschappelijke uitdagingen. Dankzij onze circulaire aanpak prijken duurzaamheid en flexibiliteit bijzonder hoog op onze bedrijfsagenda. We bieden op maat huisvestingsoplossingen aan belangrijke sectoren zoals de zorg, onderwijs, wonen en kantoren & industrie. Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde uitdaging? Zit ook bij jouw flexibiliteit in de genen? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Als allround bouwbedrijf met een all-in service zoeken we uiteenlopende profielen.

Onze vacatures

Service Planner After Sales

VDL De Meeuw staat al bijna 100 jaar lang synoniem voor innovatie en bouwt 100% circulair...
Meer informatie
Service Planner After Sales
VDL De Meeuw staat al bijna 100 jaar lang synoniem voor innovatie en bouwt 100% circulair. Wij zijn dan ook trotse pionier en marktleider in modulair bouwen. Bij VDL De Meeuw ontwerpen en bouwen wij de ziekenhuizen, scholen, woonzorgcentra...
Meer informatie

Productiemanager

VDL De Meeuw staat al bijna 100 jaar lang synoniem voor innovatie en bouwt 100% circulair...
Meer informatie
Productiemanager
VDL De Meeuw staat al bijna 100 jaar lang synoniem voor innovatie en bouwt 100% circulair. Onze organisatie is dan ook trotse pionier en marktleider in modulair bouwen. Sinds 2023 behoort De Meeuw tot de slagkrachtige Nederlandse industriële bedrijvengroep...
Meer informatie

Ben jij klaar om Toekomstbouwer te worden?

Wat je ambities ook zijn en welke talenten je ook hebt, bij ons bepaal je zelf waar je heen gaat met je carrière. Dit bedrijf bied je met zijn internationale karakter alle kansen om je verder te ontwikkelen. We gaan recht op ons doel af en zetten vol gas in op de toekomst.

Naast het gas geven is er ook alle tijd om weer op te laden en successen te vieren.

BLAUW BLOED

Bij VDL De Meeuw maken de mensen het verschil. Misschien een cliché...maar door middel van samenwerking, een hart voor de zaak, een goede dosis humor en geen dubbele agenda’s proberen we tot het beste resultaat te komen. Een resultaat waarbij de klant altijd centraal staat.

HR officer

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV naar ons. VDL De Meeuw is altijd op zoek naar nieuwe collega's én talent.