Home Ontdek De Meeuw

Ontdek De Meeuw

WE BUILD FUTURE

De Meeuw staat al bijna 100 jaar lang synoniem voor innovatie en bouwt 100% circulair.
Wij zijn dan ook trotse pionier en marktleider in modulair bouwen.

Bij De Meeuw ontwerpen en bouwen wij de ziekenhuizen, scholen, woonzorgcentra, kantoorgebouwen, high-end cleanrooms en woonbuurten van de toekomst.

Dankzij de passie, expertise en gedrevenheid van onze medewerkers kunnen wij steeds opnieuw een eersteklas eindresultaat garanderen. Dankzij pre-productie in onze eigen fabriek te Willebroek, kunnen klanten rekenen op een snelle doorlooptijd van hun projecten.

Onze modulaire gebouwen mogen gezien worden én blinken uit in flexibiliteit. Uitbreiden, aanpassen of zelfs verplaatsen? Een definitief gebruik, oplossing voor slechts enkele maanden of tien tot vijftien jaar inzetbaar? Met modulair bouwen maken wij alles mogelijk.

Sinds 2023 behoren we tot de slagkrachtige Nederlandse industriële bedrijvengroep VDL Groep.

Om dit dagelijks waar te maken verwelkomt De Meeuw graag medewerkers met heel uiteenlopende expertises en capaciteiten.


Ons correspondentieadres:
Koning Leopoldlaan 8
B-2830 Willebroek

Onze vacatures

Business Controller

Ter versterking van onze financiële afdeling te Willebroek zijn wij momenteel op zoek naar een ondernemende...
Meer informatie
Business Controller
Ter versterking van onze financiële afdeling te Willebroek zijn wij momenteel op zoek naar een ondernemende (m/v/x):Business Controller Financial business partner met kennis op vlak van ERP en Excel In de rol van Business Controller vorm je een cruciale...
Meer informatie

Preventie en Facility Manager

Als Preventie en Facility Manager bij De Meeuw kan je rekenen op een zeer veelzijdig takenpakket...
Meer informatie
Preventie en Facility Manager
Als Preventie en Facility Manager bij De Meeuw kan je rekenen op een zeer veelzijdig takenpakket met heel wat verantwoordelijkheden. We rekenen op jou voor alles wat NEN 1090, preventie, VCA en milieu betreft. Ook het beheer van onze...
Meer informatie

Inside Sales Representative

Ben jij expert in telefonisch klantencontact met commerciële flair? HOE ZIET JE JOB ERUIT? Als Inside...
Meer informatie
Inside Sales Representative
Ben jij expert in telefonisch klantencontact met commerciële flair? HOE ZIET JE JOB ERUIT? Als Inside Sales Representative ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van de commerciële binnendienst.Je staat in direct contact...
Meer informatie

Ben jij klaar om Toekomstbouwer te worden?

Wat je ambities ook zijn en welke talenten je ook hebt, bij ons bepaal je zelf waar je heen gaat met je carrière. Dit bedrijf bied je met zijn internationale karakter alle kansen om je verder te ontwikkelen. We gaan recht op ons doel af en zetten vol gas in op de toekomst.

Tijdens het gas geven is er ook alle tijd om weer op te laden en successen te vieren. Niet alleen met onze befaamde Brabantse worstenbroodjes, maar ook met onze gave De Meeuw feesten en teamuitjes. Benieuwd naar de sfeer? Bekijk de De Meeuw Aftermovie van 90 jaar bestaan.

BLAUW BLOED

Bij De Meeuw maken de mensen het verschil. Misschien een cliché...maar door middel van samenwerking, een hart voor de zaak, een goede dosis humor en geen dubbele agenda’s proberen we tot het beste resultaat te komen. Een resultaat waarbij de klant altijd centraal staat.

HR officer

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV naar ons. De Meeuw is altijd op zoek naar nieuwe collega's én talent.