Home Jobs

Jobs

Werken bij De Meeuw

Bij De Meeuw bouw je letterlijk mee aan de toekomst. Ook als marktleider en pionier in modulair bouwen blijven we een hecht familiebedrijf. Medewerkerstevredenheid en teamwork staan centraal. Samen geven we heldere antwoorden op belangrijke maatschappelijke uitdagingen. Dankzij onze circulaire aanpak prijken duurzaamheid en flexibiliteit bijzonder hoog op onze bedrijfsagenda. We bieden op maat huisvestingsoplossingen aan belangrijke sectoren zoals de zorg, onderwijs, wonen en kantoren & industrie. Ben jij op zoek naar een boeiende en gevarieerde uitdaging? Zit ook bij jouw flexibiliteit in de genen? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Als allround bouwbedrijf met een all-in service zoeken we uiteenlopende profielen.

Onze vacatures

Ben jij klaar om Toekomstbouwer te worden?

Wat je ambities ook zijn en welke talenten je ook hebt, bij ons bepaal je zelf waar je heen gaat met je carrière. Dit bedrijf bied je met zijn internationale karakter alle kansen om je verder te ontwikkelen. We gaan recht op ons doel af en zetten vol gas in op de toekomst.

Naast het gas geven is er ook alle tijd om weer op te laden en successen te vieren.

BLAUW BLOED

Bij De Meeuw maken de mensen het verschil. Misschien een cliché...maar door middel van samenwerking, een hart voor de zaak, een goede dosis humor en geen dubbele agenda’s proberen we tot het beste resultaat te komen. Een resultaat waarbij de klant altijd centraal staat.

HR officer

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV naar ons. De Meeuw is altijd op zoek naar nieuwe collega's én talent.