Home Onze aanpak Extra services

Extra services

Vertrouw het all-in gebouwbeheer toe aan onze zorgen

Zorgeloos je gebouw gebruiken, dat garanderen wij met onze extra services. Schakel ons in voor het volledige gebouwbeheer, inclusief alle vereiste onderhoud én herstellingen. Wij garanderen een snelle interventiedienst voor problemen. Volledig op maat van je specifieke noden en behoeftes werken wij een all-in servicecontract uit.

All-in gebouwbeheer

Een gebouw in topconditie houden, vereist heel wat inspanningen. Vertrouw deze opdracht toe aan onze experts. Met kennis van zaken zorgen wij voor een optimaal onderhoud, volledig afgestemd op de specifieke eisen en noden van het gebouw. Deze mogelijkheden gelden zowel voor het regulier onderhoud van het gebouw, de binneninrichting, buiteninfrastructuur als alle technieken.

Lees meer

Interventiedienst

Bij eventuele defecten komen we zo snel mogelijk langs voor passende herstellingen. Onze service voor gebouwbeheer is werkelijk all-in. Ook het regelen van alle nodige gebouwverzekeringen kan je met een gerust hart aan ons overlaten.

Meld je storing of je verzoek om reparatie door onderstaand contactformulier compleet in te vullen.


Vul jouw gegevens compleet in en geef een duidelijke omschrijving van het probleem en de locatie in de accomodatie ervan, aangevuld met één of meerdere foto's van de schade en de gegevens van de contactpersoon op de betreffende locatie.


Op deze manier kunnen we de juiste persoon met het juiste materiaal sturen. We nemen zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak om jouw probleem op te lossen.


Als de storing/reparatie niet onder de garantie of jouw onderhoudscontract valt, belasten we die kosten apart door.

Meld je storing of je verzoek om reparatie door onderstaand contactformulier compleet in te vullen