Home Onze aanpak Financiële formules

Financiële formules

Kopen of huren?

Als modulair bouwbedrijf verkopen we niet alleen onze gebouwen, ook huren behoort tot de opties, al dan niet aangevuld met extra services. Zo weet je vooraf perfect wat het all-in gebruik van je gebouw kost. Flexibiliteit troef, dus! Contacteer ons gerust, we werken graag op maat een voorstel uit.

In onze visie op modulair bouwen primeren het gebruik van een gebouw en de flexibiliteit om het op elk moment aan te passen aan veranderende behoeftes.

Niet noodzakelijk eigenaar

Onze gebouwen realiseren we niet altijd met een ‘eindeloze’ tijdshorizon, ook tijdelijke of semipermanente gebouwen met een beperkte gebruikstermijn behoren tot de opties.

Na deze gebruiksperiode demonteren we de bouwmodules en hergebruiken we deze na een refit en upgrade op een andere locatie. Deze circulariteit betekent meteen ook dat je niet noodzakelijk eigenaar hoeft te zijn van het gebouw.

Verschillende financiële formules

Als marktleider en pionier in modulair bouwen spelen we met verschillende financiële formules gericht in op deze specifieke situatie.

Afhankelijk van jouw noden werken we voor elk project een voorstel uit op maat, gebaseerd op kopen of huren.

Zo weet je vooraf perfect wat het gebruik van je gebouw kost. Bij huren nemen we vanuit De Meeuw als solide financiële partner de investeringskost op ons. Alweer een hele zorg minder.

Samenwerkingstraject

Tijdens het intensieve samenwerkingstraject dat we samen doorlopen om het perfecte modulaire gebouw te realiseren, besteden we ook heel wat aandacht aan het uitwerken en bespreken van de aangewezen financiële formule.

Biedt modulair bouwen voor jou de oplossing?

We bekijken het graag samen! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze bouwadviseurs.