Home Projecten Hutchison Ports Belgium-permanent kantoorgebouw

Hutchison Ports Belgium-permanent kantoorgebouw

Ontdek hoe modulair bouwen een perfecte permanente bouwoplossing is en daarnaast vele voordelen biedt.

In samenwerking met Hutchison Ports Belgium realiseerde De Meeuw Belgium een permanent kantoorgebouw van +- 530 m².

  • Het bestaande pand van Hutchison Ports Belgium was te klein geworden voor het groeiend aantal werknemers en voldeed niet meer aan de noden van het bedrijf.
  • De terminal operator was op zoek naar een karakteristiek pand met een zwarte gevel, een black box, die mooi integreerde met de site en huisstijl.
  • Ook diende het gebouw op 3 maanden tijd operationeel klaar te zijn.
  • Beide firma’s delen de duurzaamheidsgedachte en zetten in op lokaliteit.

Het modulair gebouw, met 2 bouwlagen, biedt comfort en werkruimte aan een 30-tal medewerkers. Op de eerste verdieping zijn diverse multifunctionele kantoren en vergaderzalen in gebruik. Het gelijkvloers is ingericht met kleedruimtes en een geëquipeerde kantine.

Doorheen het gebouw zijn er verschillende vloerafwerkingen en wandopbouwen toegepast. Op de benedenverdieping in de natte ruimtes is er gekozen voor een flexibele vloerbekleding met opgetrokken plinten, waar er in de kleedruimtes en gangen rubbertegels liggen.

In de bureauruimtes werd er maximaal ingezet op werkcomfort en aangename akoestiek. In dit kader zijn er tapijttegels als vloerbedekking en zijn de wanden extra akoestisch geïsoleerd. Bezoekers beamen regelmatig de indruk alsof je in een traditioneel kantoorgebouw rondloopt.


Kenmerken

Opdrachtgever:
Hutchison Ports Belgium
Project:
Kantoorgebouw
Soort bouw:
Permanent
Bouwjaar:
2019
Kenmerk:
Comfort & Tech
Plaats:
Willebroek
Oppervlakte (m2):
528

Delen

27
15
11
34

GERELATEERDE PROJECTEN

Imog 02

IMOG

De ‘Intergemeentelijke Maatschappij voor Openbare Gezondheid’ had op korte termijn behoefte aan een gebouw met op de...

Meer informatie
IMOG
De ‘Intergemeentelijke Maatschappij voor Openbare Gezondheid’ had op korte termijn behoefte aan een gebouw met op de begane grond een sanitaire ruimte en met op de eerste verdieping kantoorruimte. IMOG’s...
Meer informatie
Baxter R&D Europe 1

Baxter R&D Europe

Baxter International Inc. is een wereldwijd laboratorium, gespecialiseerd in gezondheidszorgen.Het ontwikkelt, vervaardigt en verhandelt producten die het...

Meer informatie
Baxter R&D Europe
Baxter International Inc. is een wereldwijd laboratorium, gespecialiseerd in gezondheidszorgen.Het ontwikkelt, vervaardigt en verhandelt producten die het leven redden en behouden van mensen die lijden aan complexe aandoeningen. Vandaag stelt...
Meer informatie