Hotel


De voordelen van een modulair hotel

Movable construction 2024 01 24 145626 yukt
Aanpasbaar en verplaatsbaar
Technische levensduur 2024 02 16 131833 xdob
Technologisch hoogwaardig en energie-efficiënt
Medewerkers 10 2024 02 16 131911 agot
Welzijn voor bezoeker en medewerker
Wallet
Flexibele financieringsmogelijkheden
Recycle 2023 10 11 095309 cbbf
Duurzaam & circulair
Bewoonbaar 2024 02 16 132056 ahyf
Building-as-a-Service

Een nieuw hotel of een (tijdelijke) uitbreiding?

Ook voor hotels biedt modulair bouwen door VDL De Meeuw ongekende mogelijkheden. Staat er een tijdelijk evenement van meerdere maanden voor de deur en moet je snel kortstondig uitbreiden? Voorzie je verbouwingen en wil je tijdelijk bijkomende hotelkamers creëren? Of wil je een nieuw eigentijds hotel realiseren met alle nodige faciliteiten?

Hotel met eigen identiteit

Afhankelijk van de beoogde gebruiksduur ontwerpen wij een hotelgebouw met alle bijpassende functies. Bij een permanent gebruik creëren we dankzij de ruime architecturale mogelijkheden een eigen identiteit.

Onze modulaire bouwmethode biedt heel wat mogelijkheden om met de juiste materialen en kleuren de gewenste architecturale uitstraling te bereiken.

Ook op vlak van afwerkingsniveau en binneninrichting geniet je de volledige vrijheid. Comfort en luxe zijn ook met onze modulaire bouwmethode perfect mogelijk.

All-in bouwservice

In elke denkbare situatie bieden wij passende hotel- en verblijfsoplossingen, én leveren we deze ook turn-key op. We voorzien in het hotel alle nodige faciliteiten, variërend van hotelkamers met sanitair, ontbijtruimte, professionele keuken, opslagfaciliteiten, kantoren, lobby, badgesysteem voor de kamers, akoestische maatregelen,….

Vanaf het prille ontwerp door ons eigen ontwerp- en engineeringbureau tot en met het gebouwbeheer als extra service kan je rekenen op onze all-in bouwservice.

Flexibiliteit

Als je kiest voor modulair bouwen, dan krijg je een ongeziene flexibiliteit voor de toekomst. Onze gebouwmodules zijn technisch voorzien om eenvoudig uit te breiden of - indien nodig - in te krimpen.

Aanpassingen of upgrades kunnen op elk moment eenvoudig gebeuren. Zelfs een verplaatsing – al dan niet na een ombouw – behoort tot de opties. Op die manier groeit je circulaire hotel eenvoudig met de vraag naar overnachtingen mee.

Deze flexibiliteit geldt ook voor de mogelijke financiële formules. Naast een aankoop van de hotelgebouwen bieden wij ook aantrekkelijke huurmogelijkheden. Als hotelondernemer kies je zo de formule die het best bij jouw businessmodel past.

Onze realisaties

VDL De Meeuw UZ Gent Simon Van Ranst 24 02 LR

Na cleanroom realiseert VDL De Meeuw ook opvallend inkompaviljoen.

Patiënten, medewerkers en bezoekers betreden het Universitair Ziekenhuis Gent via een gloednieuw inkompaviljoen. Dit is het tweede...

Meer informatie
Na cleanroom realiseert VDL De Meeuw ook opvallend inkompaviljoen.
Patiënten, medewerkers en bezoekers betreden het Universitair Ziekenhuis Gent via een gloednieuw inkompaviljoen. Dit is het tweede opmerkelijke bouwproject waarvoor het UZ Gent het afgelopen jaar met succes rekende op...
Meer informatie
Ensagent

Nieuw Flexibel Kantoorgebouw voor Ensagent.

Ensagent had nood aan een nieuw kantoorgebouw. Dit was een integraal project in een industriële setting, met...

Meer informatie
Nieuw Flexibel Kantoorgebouw voor Ensagent.
Ensagent had nood aan een nieuw kantoorgebouw. Dit was een integraal project in een industriële setting, met als doel een veelzijdig gebouw ingericht als kantoorruimte met bijkomende sanitaire voorzieningen voor...
Meer informatie
PSA Antwerp Havenbedrijf

PSA Antwerp-nieuw complex voor de havenarbeiders

Port of Antwerp-Bruges en PSA Antwerp hebben het officieel startschot gegeven voor de vernieuwing van de PSA...

Meer informatie
PSA Antwerp-nieuw complex voor de havenarbeiders
Port of Antwerp-Bruges en PSA Antwerp hebben het officieel startschot gegeven voor de vernieuwing van de PSA Europa Terminal. Port of Antwerp-Bruges zal de kaaimuur aanpakken en PSA zorgt voor...
Meer informatie
109

Hutchison Ports Belgium-permanent kantoorgebouw

Ontdek hoe modulair bouwen een perfecte permanente bouwoplossing is en daarnaast vele voordelen biedt. In samenwerking met...

Meer informatie
Hutchison Ports Belgium-permanent kantoorgebouw
Ontdek hoe modulair bouwen een perfecte permanente bouwoplossing is en daarnaast vele voordelen biedt. In samenwerking met Hutchison Ports Belgium realiseerde VDL De Meeuw Belgium een permanent kantoorgebouw van +-...
Meer informatie

Biedt modulair bouwen voor jou de oplossing?

We bekijken het graag samen! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze bouwadviseurs.