Home Onze aanpak Snel ruimte nodig?

Snel ruimte nodig?

Snelle huisvesting uit voorraad

In dringende situaties leveren we uit voorraad complete huisvestingsoplossingen. Dat geldt zowel voor klaslokalen, noodwoningen als andere onverwachte of dringende huisvestigingsnoden. Zowel huren als kopen volgens de gewenste gebruikstermijn zijn perfect mogelijk.

Het is precies dankzij onze circulaire aanpak dat we altijd over een voorraad aan huisvesting beschikken. In principe kunnen we elk van onze modulair gebouwen opnieuw demonteren en verplaatsen, wat betekent dat we veel semipermanente of tijdelijke gebouwen recupereren en toevoegen aan onze ‘huurvloot’.

Ook voor de toekomst weten we vaak welke bestaande modulaire gebouwen op een specifiek moment vrijkomen voor een nieuwe bestemming.

Controle, refit en upgrade

Na een grondige controle, refit en upgrade in onze werkplaatsen zijn deze ‘als nieuw’ volledig klaar voor hergebruik. Dit hergebruik is mogelijk voor dezelfde of een andere functionele bestemming.

Prijsgunstige oplossing

Op die manier kan je uiterst snel én op de meest prijsgunstige manier genieten van een snelle oplossing voor je nijpende huisvestingsproblematiek.

Dankzij de solide kwaliteit van onze gebouwmodules kunnen we elk gebouw een 2de, 3de of zelfs 4de leven geven.

Biedt modulair bouwen voor jou de oplossing?

We bekijken het graag samen! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze bouwadviseurs.