Home Voor elk bouwproject Groeiverhaal en flexibiliteit voor de toekomst

Groeiverhaal en flexibiliteit voor de toekomst

Stevige groeiambities? Dan kies je voor modulair bouwen

Steeds meer bedrijven of organisaties met groeiambities kiezen voor modulair bouwen. Dankzij deze keuze kunnen ze volledig op maat van het groeiritme op elk moment hun infrastructuur uitbreiden of aanpassen. Deze flexibiliteit vormt één van de grote troeven van de modulaire gebouwen van VDL De Meeuw. Onze modulaire bouwvolumes zijn altijd uitbreidbaar. Op die manier overtreffen we met onze modulaire infrastructuur probleemloos de levensduur van traditionele gebouwen.

Niemand beschikt over een glazen bol. Voor bedrijven of organisaties is het daarom het niet eenvoudig om hun huisvestingsbehoeftes voor de komende jaren precies in te schatten. Des te verder je in de toekomst kijkt, des te meer word je geconfronteerd met onzekere parameters.

In welke mate groeit je aantal medewerkers én hoeveel kantoorruimte moet je – gezien het thuiswerken – effectief voorzien? Welke impact heeft een mogelijke uitbreiding van je activiteiten op je huisvestings- en opslagbehoeftes? Al deze vragen krijgen pas in de toekomst een helder antwoord.

Niet te groot, niet te krap

In plaats van kostelijk over te dimensioneren of te krappe gebouwen te voorzien, biedt modulair bouwen door VDL De Meeuw de aangewezen oplossing. Met modulair bouwen zit je altijd juist.

Zo realiseren we voor jou een gebouw met het gewenste volume dat op elk moment aan de functionele behoeftes voldoet. Zijn er later uitbreidingen of functionele aanpassingen nodig? Geen enkel probleem! Onze modulaire bouwmethode is hier perfect op voorbereid.

Eigen identiteit en uitstraling

Een modulair gebouw voldoet niet alleen op elk moment aan je functionele behoeftes. Dankzij de brede waaier aan afwerkingsopties en architecturale mogelijkheden, creëren we ook een fraai gebouw met een eigen identiteit en uitstraling.

Biedt modulair bouwen voor jou de oplossing?

We bekijken het graag samen! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze bouwadviseurs.