Home Tijdelijke huisvesting van De Meeuw

Tijdelijke huisvesting van De Meeuw

Snel en tijdelijk meer ruimte nodig? Voor die tijdelijke huisvesting bent u bij De Meeuw aan het juiste adres. We leveren hoog kwalitatieve ruimtes voor het bedrijfsleven, de zorg, onderwijs en overheid en woningen.

Onmiddellijk ruimte nodig?

Speel razendsnel en flexibel in op capaciteitsproblemen. Een extra verdieping, een nieuwe kantoorruimte: bij De Meeuw is alle ruimte voor de toekomst. Ook voor een multifunctionele, compacte oplossing voor kortstondig gebruik heeft De Meeuw de oplossing. Zo staat er binnen no-time een extra ruimte op de bouwplaats of op uw evenemententerrein. Maar ook bij calamiteiten, bij brand of bij een verbouwing staat er snel en kostenefficiënt een tijdelijke huisvesting. Geen simpele keet of tijdelijke noodunit, maar een complete woning die van alle gemakken is voorzien. De tijdelijke huisvesting beschikt daarom uiteraard over alle elektrische-, telefoon- en wateraansluitingen. Vanzelfsprekend voldoet iedere tijdelijke huisvesting van De Meeuw aan de geldende wet- en regelgeving.

Comfortabel tijdelijk onderkomen

Tijdelijke huisvesting betekent bij De Meeuw niet dat u moet inboeten op kwaliteit en comfort. De kwaliteit is net zo belangrijk als bij een (semi)permanente huisvesting. Omdat we bij De Meeuw gebruikmaken van industrieel vervaardigde bouwelementen kunnen wij die hoge kwaliteit garanderen. Dat komt doordat we bouwen onder geconditioneerde omstandigheden. De Meeuw heeft daarmee een efficiënt en beheersbaar productieproces.

Tijdelijke onderkomen voor ieder doel

Wij realiseren uw tijdelijke huisvestingsoplossing binnen het gestelde budget. Daarbij zorgen we voor de volledige inrichting helemaal naar uw wensen. Dat doen we ook voor specialistisch gebruik zoals lokalen, (nood)hospitalen, eerstelijnszorg, gehandicaptenzorg of tijdelijk GGZ gebouw. Wilt u niet tijdelijk, maar voor langere duur een huisvesting? Dan is een permanent of semi permanent gebouw geschikt. Onze systemen zijn multifunctioneel en overal toepasbaar.

Bij De Meeuw heeft u niet alleen de mogelijkheid om te kopen, maar ook om een tijdelijke huisvesting te huren. We werken ook met huurkoop, lease en koop met terugkoop.