Home Over ons Innovatie

Innovatie

Voortdurend verbeteren en optimaliseren

Dankzij onze doorgedreven zin voor innovatie doorstaan onze modulaire gebouwen probleemloos de vergelijking met traditionele bouw op vlak van levensduur, leef- en werkcomfort, uitzicht en energie. Wel onderscheiden we ons door de enorme flexibiliteit, de korte ontwikkelingstijd en de hoge bouwsnelheid. De Meeuw ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot dé marktleider en pionier in modulair bouwen. Voortdurend streven we naar verdere verbetering en optimalisatie van ons gebouwsysteem en de bijhorende bedrijfsprocessen. Wij gaan geen enkele bouwkundige uitdaging uit de weg.

Aangenaam en gezond binnenklimaat

Goede ventilatie is essentieel voor een gebouw. Ons advies met betrekking tot klimaatbeheersing gaat enkele stapjes verder dan de gebruikelijke gebouwvoorschriften. Onze modulaire gebouwen blinken uit in ventilatie, waardoor ze op elk moment een frisse en aangename leef- en werkomgeving garanderen.

Uitstekende akoestiek

Bij de verdere ontwikkeling van onze bouwmodules hechten we veel aandacht aan de akoestiek. We creëren prettige en aangename woon- en leefruimtes, waarbij we dankzij de structurele opbouw van onze modules contactgeluiden tussen de verschillende ruimtes en verdiepingen vermijden.

Technologische gebouwen

Ook hoogwaardige technologische gebouwen vormen dankzij onze innovatie geen enkel probleem. Denk daarbij aan de realisatie van cleanrooms met bijzondere maatvoering en uitzonderlijke technische standaarden en voorzieningen.

Biedt modulair bouwen voor jou de oplossing?

We bekijken het graag samen! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze bouwadviseurs.