Home Over ons Innovatie

Innovatie

INNOVATIE

De Meeuw biedt maatwerk voor elk huisvestingsvraagstuk. Levensduur, economische waarde en comfort staan bij alle huisvestingsoplossingen voorop. Daarin verschilt De Meeuw niet van conventionele bouw. Echt onderscheidend zijn we dankzij de korte ontwikkelingstijd, de bouwsnelheid, de aanpassingsmogelijkheden en het demontabele karakter gericht op hergebruik. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. U kunt rekenen op een innovatief bouwsysteem, duurzaam ontwikkeld in eigen huis en toegesneden op uw eisen. Continue verbetering van onze bouwsystemen is een voorwaarde om de kwaliteit te kunnen leveren die De Meeuw aan haar gebouwen stelt.

BINNENKLIMAAT

Uit onderzoek blijkt dat goed geventileerde ruimtes het welbevinden bevorderen en het ziekteverzuim verminderen. De Meeuw gaat met klimaatbeheersing nog een stap verder dan de reguliere bouwvoorschriften. 'Frisse' en goed geventileerde gebouwen van De Meeuw ademen een prettige sfeer uit. Iedereen moet zich immers prettig voelen. Een goed binnenklimaat draagt daar aan bij.

AKOESTIEK ACCOMMODATIE

De akoestiek van een ruimte is belangrijk. Een holle ruimte kan onnodig rumoer geven en biedt een onprettige werk- en leefomgeving. Om verstaanbaar te zijn, is het niet prettig als u uw stem moet verheffen. De Meeuw verstaat de kunst om een prettige en werkbare ruimte te creëren. Onze constructies zorgen ervoor dat er geen contactgeluid is en beperken zo de gehorigheid tot een minimum. Met een uitstekende akoestiek als resultaat.