Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Windturbines groene energie
Home / Nieuws /

DE MEEUW NEDERLAND GAAT GROEN MET 100% HOLLANDSE WINDENERGIE

Vanaf mei 2021 werkt de meeuw nederland nog groener dan ze al deden. Ze gaan namelijk over op 100% Hollandse windenergie met Eneco HollandseWind® of -Zon met Milieukeur.

Zakelijke afnemers van Eneco HollandseWind® of -Zon met Milieukeur - zoals De Meeuw nu - draaien op die manier op 100% groene stroom uit Nederland. Hiermee hebben ze minder CO2 uitstoor en stimuleren ze daarnaast als bedrijf het opwekken van groene stroom in Nederland. Er werd gekozen uit wind of zon, en of de groene stroom uit Europese, algemene Nederlandse of regionale bronnen komt. De Meeuw nederland koos voor 100% Hollandse windenergie

Wind- en zonneparken

Hoe werkt dat dan precies? HollandseWind of Zon met Milieukeur is 100% groene stroom met 0% CO2-uitstoot. Daarmee is de stroom gegarandeerd volledig duurzaam opgewekt in Nederlandse wind- en zonneparken. Dit wordt gecontroleerd door SMK (stichting Milieukeur). Afnemers van deze stroom leveren dan ook een belangrijke bijdrage aan de verduurzaming van de Nederlandse energievoorziening. Kiezen voor groene stroom uit Nederland biedt diverse voordelen. Nieuwsgierig naar welke dat zijn? Klik dan op deze link en je leest er alles over.

Benieuwd wat De Meeuw nog meer doet aan duurzaamheid en circulariteit?