Home Markten Wonen Young potentials & expats

Young potentials & expats

De voordelen van Flexliv'in voor young potentials & expats

Ready to use 2024 01 24 145916 ixrj
Gebrtuiklaar opgeleverd
Movable construction
Aanpasbaar en verplaatsbaar
Medewerkers 10
Well-being en comfortabel
Safety
Veilig
Recycle
Duurzaam en circulair
Bewoonbaar
Building-as-a-Service

Trek de juiste talenten aan en creëer een thuisgevoel

De feiten

In onze krappe arbeidsmarkt van vandaag zoeken organisaties en bedrijven de talenten en young professionals noodgedwongen ook verderaf, vaak in het buitenland.

Het inwerken en integreren van deze nieuwe medewerkers in uw bedrijf of organisatie zodat ze kunnen excelleren, vraagt heel wat bijkomende inspanningen. Daar liggen uw prioriteiten.

Jammer genoeg gaat er veel tijd verloren bij de zoektocht naar geschikte huisvesting. Deze young professionals en expats kennen de lokale huurmarkt niet, waardoor ze grote moeite hebben om een geschikt onderkomen te vinden.

Onze oplossing met Flexliv'in

De Meeuw ontwikkelde specifieke oplossingen voor zogeheten Flexliv'in. We realiseren comfortabele, veilige en betaalbare wooninfrastructuur die perfect aan de specifieke leef- en woonbehoeftes van expats en young professionals voldoet.

Onze innovatieve en beproefde concepten zijn uniek voor de Belgische woningmarkt. Zo werken we met demodulaire bouwmethode, wat onze gebouwen aanpasbaar, verplaatsbaar en opnieuw inzetbaar maakt. 100% circulair, zeg maar.

Dankzij de industriële prefabricatie verloopt de montage en eindafwerking on site bijzonder snel. Deze gebouwenvoor young professionals en expats voldoen aan alle hedendaagse normen voor woonkwaliteit. Binnen onze beproefde concepten gaat veel aandacht naar onderlinge verbinding tussen de bewoners en het creëren van een thuisgevoel.

We ontzorgen u volledig. Zo staan we naast de realisatie in voor het beheer en onderhoud. Dat geldt ook voor debuiteninfrastructuur en groenvoorzieningen. Nu nog de locatie en we kunnen starten

De Meeuw Purmerend 4

Download onze Flexwonen-brochure voor meer informatie over onze woongebouwen

Onze realisaties

210622 De Meeuw Purmerend 5 opgewerkt

Flexwonen op verschillende locaties, Purmerend

Woningen, Purmerend 200 tijdelijke woningen op 4 locaties

Meer informatie
Flexwonen op verschillende locaties, Purmerend
Op diverse locaties in Purmerend heeft De Meeuw in opdracht van de gemeente in slechts 2 jaar tijd 200 tijdelijke woningen gebouwd. Dit initiatief heeft als doel de druk op...
Meer informatie
Opening Tilburg 3 JPG

Labour Hotel, Tilburg

Woningen, Purmerend 200 tijdelijke woningen op 4 locaties

Meer informatie
Labour Hotel, Tilburg
Voor Kafra hebben we in Tilburg een Labour Hotel gerealiseerd met 208 studio's, waar 416 bewoners kunnen verblijven. Het betreft een kort verblijf, waarbij de bewoners maximaal 40 weken kunnen...
Meer informatie
Inhuldiging noodwoningen 17

Noodwoningen in Rijkevorsel-permanent woongebouw

De nieuwe noodwoningen in Rijkevorsel zijn een feit. Meer dan ooit zetten lokale besturen in op het...

Meer informatie
Noodwoningen in Rijkevorsel-permanent woongebouw
De nieuwe noodwoningen in Rijkevorsel zijn een feit. Meer dan ooit zetten lokale besturen in op het welzijn van hun bewoners. Zo leveren ze blijvende inspanningen, ondersteund door subsidies van...
Meer informatie

Interesse in de mogelijkheden van flexwonen?

Wij komen langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.