Meer

Onderhoud huisvesting

Om uw huisvesting in optimale staat te houden, kunt u een onderhoudscontact afsluiten bij DEMEEUW. U bent dan verzekerd van de beste service op het gebied van onderhoud van uw huisvesting. Herstel en reparatie worden snel en adequaat uitgevoerd. Uiteraard blijft u verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van uw huisvesting.

Richtlijnen onderhoud

DEMEEUW biedt u een aantal richtlijnen voor onderhoud. Daarmee houdt u uw huisvesting in topconditie. Zo draagt een periodieke liftkeuring en een check van brand- en alarmsytemen bij aan een veilig werk- en leefklimaat.

DEMEEUW adviseert u om regelmatig een inspectie uit te voeren. (Acute) storingen en reparaties kunt u altijd melden bij de serviceafdeling. Zij kunnen u ook vrijblijvend adviseren over de kosten en mogelijkheden van reparaties en onderhoud aan uw huisvesting.

Garantiebepalingen

DEMEEUW werkt met duidelijke garantiebepalingen en een terugkoopregeling voor hergebruik van uw huisvesting. Heeft u vragen? Neem dan Contact op met onze serviceafdeling.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+32 (0)3 860 71 50