Home Werken bij

Onze vacatures

Preventie en Facility Manager

Als Preventie en Facility Manager bij De Meeuw kan je rekenen op een zeer veelzijdig takenpakket...
Meer informatie
Preventie en Facility Manager
Als Preventie en Facility Manager bij De Meeuw kan je rekenen op een zeer veelzijdig takenpakket met heel wat verantwoordelijkheden. We rekenen op jou voor alles wat NEN 1090, preventie, VCA en milieu betreft. Ook het beheer van onze...
Meer informatie

Ben jij klaar om Toekomstbouwer te worden?

Wat je ambities ook zijn en welke talenten je ook hebt, bij ons bepaal je zelf waar je heen gaat met je carrière. Dit bedrijf bied je met zijn internationale karakter alle kansen om je verder te ontwikkelen. We gaan recht op ons doel af en zetten vol gas in op de toekomst.

Tijdens het gas geven is er ook alle tijd om weer op te laden en successen te vieren. Niet alleen met onze befaamde Brabantse worstenbroodjes, maar ook met onze gave De Meeuw feesten en teamuitjes. Benieuwd naar de sfeer? Bekijk de De Meeuw Aftermovie van 90 jaar bestaan.

Ruimte om jezelf te ontplooien

Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die De Meeuw je biedt. Letterlijk en figuurlijk! Bij De Meeuw kom je te werken in een flexibele, dynamische en ondernemende omgeving met een platte organisatiestructuur. Daardoor is er een snelle besluitvorming mogelijk en ruimte voor verbeterinitiatieven. Als toekomstbouwer denk je dus ook out of the box en grijp je elke kans aan om De Meeuw te verbeteren.

HR officer

Enthousiast geworden?

Stuur dan je CV naar ons. De Meeuw is altijd op zoek naar nieuwe collega's én talent.