Home Urgent huisvesting nodig? De Meeuw levert met spoed

Urgent huisvesting nodig? De Meeuw levert met spoed

Heeft u urgent huisvesting nodig? De Meeuw levert met spoed hoge kwaliteit units uit eigen productie op maat naar uw wensen.

Urgent huisvesting

Bij calamiteiten, een snelle capaciteitsuitbreiding van het bedrijf of een uitbreiding van de schoollokalen omdat er meer leerlingen bijkomen. Wat de oorzaak ook is: op korte termijn heeft u huisvesting nodig. In die urgente huisvesting voorzien wij u snel, direct uit voorraad.

Duurzame, urgente huisvesting

Duurzaam is belangrijk, ook als het gaat om urgente huisvesting. Daarom zetten wij gebouwen opnieuw in. Doordat wij beschikken over onze eigen productiehallen zijn we bovendien in staat om gebouwen en materialen die een eerste leven gehad hebben maximaal opnieuw in te zetten. Aan hergebruik gaat duurzame inspectie vooraf.

Waar onze leefomgeving continu in beweging is, zijn onze wensen en eisen dat ook. Als overheid, zorg- of onderwijsinstelling, woningcorporatie of ondernemer wilt u voortdurend meebewegen met krimp, groei en met de veranderende wensen van consumenten. Dat betekent niet dat u consessies hoeft te doen als het om duurzaamheid gaat. De flexibele, urgente huisvesting van De Meeuw betekent circulair bouwen. Circulair bouwen met alle ruimte voor omvang, functie, identiteit en comfort.

Bekijk hier welk aanbod er direct beschikbaar is of bel +31 499 572 024 voor de beste oplossing die bij u past.

Urgente huisvesting? Dat kan ook flexibel!

De flexibele oplossing die we bij de Meeuw gebruiken voor urgente huisvesting is bijvoorbeeld flexicom. Flexicom is stapel- en schakelbaar. Het zijn kwalitatief hoogstaande units waarmee met ongekende mogelijkheden kleine en grote ruimtes gemaakt worden. Deze urgente huisvesting is standaard voorzien elektrische verwarming, vinyl vloerbedekking, verlichting en slagvast glas aan de buitenkant. Het resultaat is een urgente huisvesting die u direct in gebruik kunt nemen. Als laatste kunt u ook gebruikmaken van de meubelservice van De Meeuw. Zo bent u direct klaar met alles.