Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
UZ Gent 01
Tijdelijk Care & Cure Ziekenhuis Comfort & Tech

UZ Gent

Op de campus van het Universitair Ziekenhuis van Gent moeten een aantal gebouwen dringend worden gerenoveerd. Voor de diensten die in die gebouwen ondergebracht zijn, moesten dringend 3 tijdelijke gebouwen worden opgesteld. Hiervoor werd een openbare aanbesteding uitgeschreven waaruit De Meeuw als beste inschrijver geselecteerd werd.

Het grootste van deze gebouwen is het De Pinte gebouw, 2940m2, opgesteld aan de oude ingang van de campus. Het bevat consultaties, kantoren en onderzoeksruimtes voor de diensten mammografie, radiologie, bloedprik, neus-, keel- en oorheelkunde, hoofd- en halschirurgie, inwendige ziektes en gynaecologie.

Het gebouw is volledig uitgerust conform de EPB regelgeving en met speciale technieken zoals branddetectie, data & telefonie, toegangscontrole, medische gassen, buizenpost en andere.

Omdat het gebouw slechts een tijdelijk karakter heeft, is het volledig ontworpen om eenvoudig gede- en hermonteerd te worden, met een maximum aan hergebruik van materialen en technieken.

Opdrachtgever
UZ Gent
Project
Ziekenhuis
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2013
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Gent
Oppervlakte (m2)
2940
UZ Gent 01

UZ Gent

UZ Gent 02

UZ Gent

UZ Gent 04

UZ Gent

UZ Gent 05

UZ Gent

UZ Gent 06

UZ Gent

Laatste nieuws