Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Architect handen final

Werkwijze

Uw gebouw ontwerpen en ontwikkelen zodat het perfect past bij uw wensen, gaat het beste als u betrokken bent bij het proces. Samen ontwikkelen, bijstellen, berekenen en afwegen om weer een volgende stap te kunnen zetten naar een optimaal eindresultaat.

Met een enthousiast projectteam met de juiste ervaring werken we aan uw project. Binnen dit interdisciplinaire team beschikken wij onder andere over onze eigen engineers in de bouw- en installatietechniek, ontwerpers, constructeurs, werkvoorbereiders en projectleiders. Dit team heeft één aanspreekpunt om alles in goede banen te leiden binnen onze organisatie.

Doordat wij meerdere processen gelijktijdig laten lopen zorgen we voor de kortste doorlooptijd. Zo wordt parallel aan de productie van de modules in de fabriek, het bouwterrein klaargemaakt.

Met een goede, strak georganiseerde samenwerking tijdens alle fasen komen we tot de realisatie van een gebouw dat voldoet aan uw eisen en wensen wat betreft kwaliteit, tijd en geld.

Overzicht markten