Home Over ons Flexibele huisvesting

Flexibele huisvesting

Uw sector is voortdurend in beweging en uw bedrijf beweegt mee. Met De Meeuw speelt u razendsnel en flexibel in op capaciteitsproblemen. Een nieuwe kantoorruimte, extra verdieping en zelfs inkrimpen van uw bestaande bebouwing behoren bij De Meeuw tot de mogelijkheden. Daarbij moet de voortgang van uw werkprocessen te allen tijde voorrang krijgen. Zowel voor een tijdelijke als permanente uitbreiding van uw kantoorgebouw zijn comfort, functionaliteit en akoestiek belangrijke uitgangspunten. De Meeuw biedt toonaangevende huisvestingsoplossingen voor het bedrijfsleven.

RUIMTE VOOR KANTOREN

Ruimte voor kantoren De Meeuw biedt ruimte voor kantoren. Huisvestingsoplossingen van De Meeuw zijn afgestemd op de wensen en eisen van het moderne bedrijfsleven. Wij ondersteunen u bij de invulling van uw huisvestingstraject, van ontwerp tot exploitatie en onderhoud. Of het nu gaat om het uitbreiden van uw kantoorgebouw of een tijdelijke winkel. De Meeuw biedt flexibele oplossingen die zich aanpassen aan uw huisvestingswensen: tijdelijk en permanent.

UW WENSEN

Een gebouw is meer dan alleen een werkplek. Onze architecten vertalen uw functionele wensen naar hoogwaardige en creatieve oplossingen. Hiermee biedt De Meeuw u huisvesting op maat met de uitstraling die u wenst. Van eenvoudige uitbreiding tot complete nieuwbouw, kleinschalig of omvangrijk. Wij ondersteunen u bij de invulling van uw huisvestingstraject, van ontwerp tot exploitatie en onderhoud. De Meeuw biedt huisvestingsoplossingen die zich aanpassen aan uw huisvestingswensen: tijdelijk en permanent.