Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Connexxion 03

Tijdelijk kantoor

Ben je op zoek naar tijdelijke uitbreiding van je kantoorruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren én plaatsen snel; direct uit voorraad. Hierboven vind je de meest gekozen kantoorruimtes. Zelf samenstellen kan natuurlijk ook. Je weet meteen waar je aan toe bent!

RUIMTE VOOR EEN GEZOND WERK- EN LEEFKLIMAAT

De Meeuw maakt razendsnel ruimte met moderne, veilige huurvoorzieningen Wij zorgen voor een gezond leef- en werkklimaat zodat je personeel comfortabel en aangenaam aan de slag kan. Kantoorunits van De Meeuw gebruik je vrijstaand of kunnen naadloos worden aangesloten op de bestaande bebouwing. Samen kiezen we de beste optie.

COMPLEET OP MAAT GEMAAKT

De Meeuw biedt in grootte aanpasbare kantoorunits die voorzien in elke capaciteitsbehoefte. Of het nu 18 of 18.000 m2 betreft. Onze standaardruimtes kennen verschillende typen en mogelijkheden. Dat maakt maatwerk mogelijk. Denk hierbij aan hoog- of laagbouw, kantoortuinen, gangen met gescheiden ruimtes en nog veel meer. Met kantoorunits van De Meeuw beschik je in korte tijd over veel werkruimte die niet alleen functioneel is, maar ook representatief voor je bedrijf. Standaard zijn al onze units uitgevoerd met vloerbedekking, verwarming, verlichting, wandcontactdozen en invoermogelijkheden voor computer- en internetverbinding.

KOPEN OF HUREN?


De Meeuw biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot de financiering van de kantoorruimte. Je kunt een kantoorunit kopen, maar wanneer je slechts tijdelijk op zoek bent naar extra kantoorruimte is huren wellicht aantrekkelijker. Omdat wij kunnen leveren uit een voorraad van direct beschikbare gebouwen kan de kantoorunit snel geleverd worden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
general BE

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.