Stationsgebouw

Of het nu gaat om een extra stationswinkel voor enkele maanden of om een totaaloplossing voor een station dat open moet blijven tijdens een grootschalige verbouwing. De Meeuw heeft voor elk huisvestingsvraagstuk een oplossing. Met een ruime keuze aan kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing. Ook de voorzieningen voor retail, loketten en roltrappen naar de perrons worden in het ontwerp meegenomen. Zo ben je er zeker van dat de stationslocatie de uitstraling heeft die jij wenst. Want wij begrijpen hoe belangrijk het is dat het station snel en compleet wordt gerealiseerd.

Voordelen

Architectonisch ontwerp
Toegankelijkheid/beschikbaarheid diensten gedurende werkzaamheden
Klein- en grootschalige accommodaties mogelijk
Flexibel in te richten
Veel aandacht voor toegankelijkheid, verkeersstromen en inrichting
Flexibele financieringsmogelijkheden

DE BESTE OPLOSSING

Onze specialisten adviseren u graag over de beste oplossing in uw situatie. Daarbij houden we rekening met de gebruiksduur van uw stationsgebouw in combinatie met uw specifieke wensen en eisen ten aanzien van comfort en functionaliteit. De Meeuw biedt u totaaloplossingen die snel inzetbaar zijn. Wij ondersteunen u gedurende het hele huisvestingstraject: van ontwerp tot exploitatie en onderhoud. Dat maakt De Meeuw tot een full service dienstverlener in passende huisvesting voor stationsgebouwen.

Vraag een offerte aan

general BE

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.