Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
AZ Sint Jan 3

Ziekenhuis

Oplossingen voor ziekenhuizen vragen om een praktische insteek. De zorg voor uw patiënten is prioritair. De Meeuw bouwt hoogwaardige en functionele ziekenhuizen of ziekenhuisruimtes die bovendien razendsnel te realiseren zijn. Of het nu gaat om een tijdelijke polikliniek of om de (ver)bouw van een compleet ziekenhuis. Van eenvoudige wachtruimte tot intensive care, laboratorium en operatiekamer.

EIGEN IDENTITEIT

Met een ziekenhuis van De Meeuw kun je alle kanten op, of het nu gaat om een tijdelijk of permanent gebouw. Indien vereist werken wij samen met gerenommeerde architecten, waardoor wij uiteenlopende bouwwerken kunnen realiseren. Qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing heb je een zeer ruime keuze. Zo bent u er zeker van dat uw ziekenhuis(ruimte) voldoet aan alle wensen en eisen, en eveneens de uitstraling heeft die het ziekenhuis nodig heeft.

Voordelen

  • Praktisch voor elk ziekenhuis
  • Veel aandacht voor hygiëne en privacy
  • Eigen identiteit
  • Flexibel in te richten en aan te passen aan de toekomst
  • Uiteenlopende bouwwerken
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
  • Maatwerk

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Behoefte aan patiëntenkamers, poliklinieken of consultatie ruimtes, voor tijdelijk of permanent gebruik? De Meeuw levert huisvesting voor ziekenhuizen op maat. Denk bijvoorbeeld aan bedbalken met aansluitingen voor apparatuur of verlaagde plafonds met voldoende ruimte voor installaties. Ook hygiëne en privacy zijn gegarandeerd. Zo zijn wand-, vloer-, en plafondbekleding niet alleen hygiënisch, maar ook geluid reducerend.

DE MEEUW MAAKT RUIMTE VOOR PATIËNTEN

De Meeuw bouwt flexibel en industrieel, dit wil zeggen dat ons productieproces plaatsvindt onder geconditioneerde omstandigheden. Hierdoor ontstaat er nagenoeg geen afval op de bouwplaats. Het grootste voordeel is echter dat het ziekenhuis tot wel 50% sneller opgeleverd kan worden dan wanneer het traditioneel gebouwd wordt. De overlast op de bouwlocatie blijft tot een minimum beperkt en het gebouw is in veel gevallen al maanden eerder te exploiteren. De investering is dus sneller terug te verdienen.

GEBRUIK BELANGRIJKER DAN BEZIT?


Je kan ervoor kiezen om een ziekenhuis van De Meeuw te kopen, huren of lease. Bekijk samen met onze specialist welke oplossing het beste aansluit op jouw situatie. Naast een volledig nieuw gebouw kun je ook kiezen voor een herinzetbaar gebouw. Naast een grondige inspectie krijgen deze gebouwen een nieuw leven. De kwaliteit is hiervan gegarandeerd.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
general BE

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een ziekenhuis met De Meeuw? Download dan onze brochure voor de gezondheidszorg, of neem direct contact op met één van onze specialisten.