Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Tantelouise vivensis hal met bewoners

Woonzorgcentrum

Steeds vaker werken verschillende specialisten samen onder één dak om nog beter aan de zorgvraag van hun patiënten te voldoen. Denk hierbij, naast wonen en verzorgen, aan maaltijden, schoonmaak, uitstapjes, gymnastiek en een kapsalon. Met de hoogwaardige huisvesting voor woonzorgcentra van De Meeuw creëer je eenvoudig en snel meer of minder ruimte voor alle gewenste zorgfuncties.

DE MEEUW MAAKT RUIMTE OP MAAT

Werkt u met verschillende specialisten onder één dak? Multifunctionaliteit en flexibiliteit zijn de rode draad in de ruimtes van De Meeuw, zowel bij tijdelijk als permanent gebruik. Afzonderlijke vertrekken, zoals een verzorging- of consultatieruimte kunnen in een mum van tijd een andere functie krijgen. Vanzelfsprekend zijn hygiëne en privacy gegarandeerd. Zo zijn wand-, vloer-, en plafondbekleding niet alleen hygiënisch, maar ook geluidsreducerend. Qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing biedt De Meeuw zeer veel mogelijkheden. Zo ben je er zeker van dat je woonzorgcentrum voldoet aan al jouw wensen, eisen en voorkeuren.

Voordelen

  • Veel aandacht voor comfort en het thuisgevoel van de cliënten
  • Flexibel in te richten en aan te passen aan de toekomst
  • Architectonisch ontwerp
  • Compleet gebouw, inclusief woonkamer, verpleeg- en verzorgingskamers
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

ONDERSTEUNING TIJDENS HET GEHELE TRAJECT

Onze specialisten adviseren je graag over de juiste mogelijkheden voor jouw situatie. Daarbij houden we rekening met de gebruiksduur van het woonzorgcentrum in combinatie met alle specifieke wensen en eisen. Wij ondersteunen je vervolgens gedurende het hele traject: van ontwerp tot exploitatie en onderhoud. Dat maakt De Meeuw tot een full service dienstverlener in passende ruimtes voor woonzorgcentra.

Quote open

MEN KAN BIJNA NIET GELOVEN DAT HET EEN TIJDELIJK GEBOUW BETREFT.

Quote close
HENK NIEMEIJER
Zorgwaard

GEDEGEN ADVIES EN ONDERSTEUNING

Bij het creëren van jouw specifieke concept houden we uiteraard rekening met de gebruiksduur van je woonzorgcentrum in combinatie met jouw specifieke wensen en eisen.

De Meeuw ondersteunt je gedurende het hele traject. Onze specialisten adviseren je graag over de beste keuzes en ze begeleiden je vervolgens intensief bij het ontwerp, de exploitatie en het onderhoud. Dit maakt van De Meeuw een ideale fullservice partner.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
general BE

MEER INFORMATIE?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.