Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Catharina ziekenhuis 206

Polikliniek

Het is belangrijk dat de patiënt zich voor, tijdens en na consultatie of dagbehandeling in de polikliniek prettig voelt. Voor de arts is het bovendien van belang dat de (algemene) ziekenhuisvoorzieningen nabij zijn. Met de tijdelijke en permanente ruimtes van De Meeuw kun je snel en eenvoudig je polikliniek uitbreiden, inkrimpen, aanpassen of compleet nieuw creëren. Dát is het grote voordeel van flexibel bouwen met De Meeuw.

Voordelen

  • Snel extra ruimte tot uw beschikking
  • Flexibel in te richten
  • Veel aandacht voor het specifieke gebruik in de ruimtes
  • Compleet gebouw, inclusief wachtruimtes en consultatieruimtes
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

EEN POLIKLINIEK NAAR WENS

Poliklinieken van De Meeuw zijn maatwerk, geplaatst aan een bestaand ziekenhuis of op een eigen locatie. Denk bijvoorbeeld aan de juiste hoeveelheid behandel- en spreekkamers, verlaagde plafonds die voldoende ruimte bieden aan de benodigde installaties voor temperatuur. We houden rekening met röntgenruimten met loodwanden, - deuren en -ramen. Of extra belastbare vloeren voor zware apparatuur. Naast alle functionele eisen en wensen, realiseert De Meeuw ook de gewenste uitstraling middels het aanbieden van een zeer ruime keuze qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaal.

FULLSERVICE CONCEPT

De Meeuw adviseert en ondersteunt gedurende het hele traject. Onze specialisten begeleiden je bij het maken van de beste keuzes voor jouw situatie. Daarbij houden we rekening met de gebruiksduur van de polikliniek in combinatie met alle specifieke wensen en eisen. Daarna assisteren we tijdens en na de bouw van de ruimtes: van ontwerp tot exploitatie en onderhoud.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
general BE

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een ziekenhuis met De Meeuw? Download dan onze brochure voor de gezondheidszorg, of neem direct contact op met één van onze specialisten.