Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
AZ Diest

Huisartsenpost

Met de tijdelijke en permanente ruimtes van De Meeuw creëer je binnen de kortste keren een huisartsenpost die voldoet aan alle wensen en eisen. Maatwerk is bij ons namelijk standaard. Door goed te luisteren naar jouw specifieke voorkeuren, realiseren we een ruimte die ideaal is voor zowel patiënten, artsen, verpleging en ondersteunend personeel. De mogelijkheden zijn ongekend, de kwaliteit is hoogwaardig.

Voordelen

  • Compleet gebouw, inclusief wachtruimtes en consultatieruimtes
  • Flexibel in te richten en uit te breiden
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden
  • Ruime keuze in afwerkingsniveau en materiaalgebruik
  • Veel aandacht voor hygiëne en privacy

HYGIENE EN PRIVACY

Bij de huisartsenposten die wij realiseren kun je rekenen op een hoge mate van hygiëne en privacy. Denk bijvoorbeeld aan geluid reducerende wanden en vloeren en een ruime keuze qua kleurgebruik, materialen en afwerkingsmogelijkheden. Zo weet je zeker dat de huisartsenpost niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling heeft die je wenst.

VAN ADVIES TOT ONDERHOUD

Onze specialisten geven je graag een passend advies op maat. Daarbij houden we rekening met de gewenste gebruiksduur van de huisartsenpost in combinatie met jouw specifieke wensen en eisen. De Meeuw biedt altijd totaalconcepten die snel inzetbaar zijn. Wij ondersteunen je bovendien gedurende het hele traject: van ontwerp tot exploitatie en onderhoud.

VRAAG EEN OFFERTE AAN
general BE

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van het bouwen van een ziekenhuis met De Meeuw? Download dan onze brochure voor de gezondheidszorg, of neem direct contact op met één van onze specialisten.