Slaapverblijf

DE MEEUW MAAKT RUIMTE VOOR JE SLAAPVERBLIJF

Ben je op zoek naar geschikte ruimte voor je tijdelijke arbeidskrachten? Of is tijdelijk een logiesgebouw nodig om een andere locatie? Dan ben je bij De Meeuw op de juiste plek. Wij leveren én plaatsen snel en direct uit voorraad. Kies uit de meest gekozen ruimtes voor woon- en slaapverblijven. Je weet meteen waar je aan toe bent!

IDEAAL VOOR ARBEIDSMIGRANTEN EN SEIZOENARBEIDERS

Het toenemende aantal arbeidsmigranten zorgt voor een stijgende vraag naar geschikte tijdelijke huisvesting. Voor langere termijn en voor een kortere periode door seizoensarbeid. Voor de medewerker en omgeving is het dan ook van belang dat huisvesting goed wordt geregeld. De Meeuw springt hierop in met veilige, betrouwbare en vooral goedkope huisvestingsoplossingen. We bieden een structurele oplossing voor een behoefte die permanent aanwezig is.

HOGE KWALITEIT, SNELLE PLAATSING, LAGE KOSTEN

Bij grote bouwprojecten is vaak behoefte aan slaapverblijven of logiesgebouwen voor een bepaalde periode. Een tijdelijk slaapverblijf is met De Meeuw binnen de kortste tijd gerealiseerd. Dus meteen als het nodig is en voor zolang het nodig is. Met alle gewenste functies en comfort die nodig zijn voor een goed verblijf.

De Meeuw combineert hoogwaardige kwaliteit met lage kosten. Want een goed gebouw hoeft niet duur te zijn. Bovendien is het door de flexibiliteit en verplaatsbaarheid van onze gebouwen mogelijk dat de huisvesting dichtbij het werk plaatsvindt of op een tijdelijke projectlocatie. Tijdelijke medewerkers kunnen in alle gevallen snel hun tijdelijke woning betrekken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

general BE

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.