Schaftkeet

VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN MET DE MEEUW

Op de bouwplaats is in de regel veel personeel aan het werk. Waar gewerkt wordt, is een rust- en lunchplaats nodig. Een goed uitgeruste schaftkeet biedt onderdak aan je medewerkers. De Meeuw biedt robuuste, moderne schaftketen waar je mensen op een ontspannen en veilige manier hun koffie- of lunchpauze door kunnen brengen. Met een schaftkeet van De Meeuw kies je voor een snelle, kwalitatieve en hoogwaardige oplossing.

ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN

Of je nu ruimte voor 5 of 500 personen nodig hebt, de units zijn qua uitvoering en gebruiksgemak volledig aanpasbaar aan je wensen. De schaftkeet is standaard uitgerust met verlichting, goede isolatie én ventilatie, wandcontactdozen, invoermogelijkheden voor een internetverbinding en een gasgestookte of elektrische CV-installatie. Uiteraard kan de schaftkeet ook worden gecombineerd met andere voorzieningen zoals een Directiekeet, sanitair en kleedruimten met kleedkasten. Ook is het mogelijk om een goed geventileerde rookruimte te creëren.

COMPLEET NAAR WENS

De Meeuw is een full-service dienstverlener, desgewenst kunnen wij de schaftkeet ook voorzien van inventaris. Onze verhuurafdeling beschikt over een uitgebreid assortiment aan meubelen, zoals stoelen, tafels, kantoorkasten en bureaus. We zorgen voor een turn-key oplevering, waardoor je gegarandeerd direct operationeel bent.

SCHAFTKEET HUREN


Natuurlijk kun je ervoor kiezen om een schaftkeet te kopen. Echter, omdat het in veel gevallen om een korte periode gaat, kan een schaftkeet huren een stuk aantrekkelijker zijn. De Meeuw levert een schaftkeet uit voorraad, deze kan dus in een kort tijdsbestek geleverd worden. Onze schaftkeet is zo ontworpen dat deze aangesloten kan worden op de aanwezige bouwplaatsvoorzieningen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

general BE

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.