Directiekeet

DE MEEUW MAAKT RUIMTE VOOR DE DIRECTIE

Ben je op zoek naar een directiekeet geheel op maat? Dan ben je bij De Meeuw aan het juiste adres. Wij leveren én plaatsen snel; direct uit voorraad. Hierboven vind je de meest gekozen directieketen.

FLEXIBELE UNITS MET ONVERWACHTE LUXE

Een directiekeet is bestemd voor de administratieve tak die de bouw begeleidt. De Meeuw biedt directieketen voor iedere bouwplaats en elke organisatie. Of het nu gaat het om kleinschalige werkruimte met een enkel bureau of om een complete oplossing waarin allerhande luxe voorzieningen gecombineerd worden. De units worden gekenmerkt door de hoge mate van flexibiliteit. Andere gebruiksfuncties, zoals een Schaftkeet, was- en kleedruimte of een maquetteruimte zijn eenvoudig te combineren. Bovendien is de oplossing volledig in omvang aanpasbaar. Daardoor is De Meeuw in staat om ruimtes te bieden voor kleine en grote bouwprojecten.

Standaard zijn al onze units uitgevoerd met verwarming, verlichting, wandcontactdozen en invoermogelijkheden voor computer- en internetverbinding. Optioneel kies je voor meer luxe zoals bijvoorbeeld een volledig met meubilair ingerichte directiekeet.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

general BE

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.