Bouwkeet

DE MEEUW MAAKT RUIMTE OM TE BOUWEN

Voor tijdelijke ruimte voor je bouwpersoneel ben je bij De Meeuw aan het juiste adres. Wij leveren én plaatsen snel; direct uit voorraad. Hierboven vind je de meest gekozen oplossingen voor de bouwplaats.

ROBUUST MAATWERK

Kiezen voor De Meeuw is kiezen voor een robuuste, praktische oplossing die bestand is tegen intensief gebruik. Meestal doet een bouwkeet dienst als ruimte voor pauzes, vergaderingen en kantoor, maar je kunt de unit ook laten inrichten met was- en kleedruimten of een combinatie van diverse gebruiksfuncties. De Meeuw creëert naar wens. Met onze standaard, in grootte aanpasbare units beschik je snel over een bouwkeet op maat. Indien nodig maken we daarbij optimaal gebruik van de schakel- en stapelbare mogelijkheden van onze eenheden. De bouwkeet is standaard uitgerust met verlichting, goede isolatie én ventilatie, wandcontactdozen, invoermogelijkheden voor een internetverbinding en een gasgestookte of elektrische CV-installatie.

Onze bouwketen zijn tot twee verdiepingen hoog stapelbaar en zijn in alle richtingen te koppelen aan andere units van De Meeuw. Hiermee kun je de bouwkeet uitbreiden tot een volwaardige bouwplaatsvoorziening met een gekoppelde directiekeet, kleedruimte en een ruimte voor uitvoerders.

VOLLEDIG ONTZORGD

Graag adviseren wij je over de beste oplossing. Daarbij houden we rekening met de gebruiksduur- en functie in combinatie met je specifieke wensen en eisen. We nemen je graag de zorg volledig uit handen voor transport, montage, onderhoud en demontage. Een bouwkeet van De Meeuw is zo ontworpen dat deze eenvoudig kan worden aangesloten op de aanwezige bouwplaatsvoorzieningen. Je bent dus binnen afzienbare tijd volledig operationeel, zonder hier enig omkijken naar te hebben.

Indien je de behoefte hebt aan een bouwkeet met inventaris, dan kan onze verhuurafdeling je daar ook in voorzien. Als full-service dienstverlener beschikken wij over een breed assortiment aan meubelen, zoals bureaus, kantoorkasten en stoelen. Wij leveren onze bouwketen instapklaar op, dus je kunt meteen aan het werk.

BOUWKEET HUREN OF KOPEN


Je kunt de tijdelijke huisvesting huren, maar mocht je liever willen kopen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Omdat wij kunnen leveren uit een voorraad van direct beschikbare gebouwen kan je gewenste bouwkeet snel geleverd worden. De service- en onderhoudsdienst van De Meeuw geeft je de zekerheid dat je bouwkeet in optimale conditie blijft gedurende de gehele gebruiksperiode. Daarnaast garanderen onze ervaren en vakbekwame medewerkers je een optimale service.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

general BE

MEER WETEN?

Benieuwd naar de ongekende mogelijkheden van flexibel bouwen met De Meeuw? Neem dan direct contact op met één van onze specialisten.