Home Flexibel huisvesting inzetten

Flexibel huisvesting inzetten

Flexibele huisvesting voor complete woningen, zorgcentra, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven. De Meeuw levert het compleet op maat naar uw wensen. Nu en in de toekomst. Dat is pas flexibel!

Wat is een flexibele huisvesting?

Een flexibele huisvesting is een huisvesting die zich aanpast aan uw situatie. Het is een gebouw dat moeiteloos inspeelt op vernieuwing en fluctuerende gebruikersaantallen.

Bij De Meeuw doen we niets anders dan flexibiliteit de ruimte geven, want bij een huisvesting van De Meeuw heeft u ruimte voor de toekomst. Of het nu om een gebouw gaan voor tijdelijk gebruik of (semi)permanent gebruik en in welke markt u zich ook begeeft. We doen dat door gebruik te maken van onze inventieve, modulaire bouwsysteem. Met dit system maken we zo veel mogelijk gebruik van industrieel vervaardigde bouwelementen. Ze worden waar mogelijk integraal geproduceerd en samengesteld. En niet het minst belangrijk: de verschillende bouwelementen fabriceren we onder geconditioneerde omstandigheden. Kortom: kwaliteit kunnen we zo garanderen.

Een huisvesting die net zo flexibel is als u

Stel dat de toekomst in uw markt er anders uitziet dan er nu voorspeld wordt. Het onderwijs en de zorg zijn maar twee voorbeelden van sectoren die continu in beweging zijn. Wisselende patiëntenstromen, meer of minder leerlingen of misschien juist nieuwe manieren van lesgeven die andere eisen stellen aan de omgeving. Een flexibele houding is nodig om goed en adequaat in te spelen op (maatschappelijke) vragen. Maar hoe draagt een traditioneel gebouw hieraan bij? Flexibele bouw heeft als grootste voordeel dat de huisvesting zo makkelijk is aan te passen. Met andere woorden: u kunt het gebouw met uw missie en werkwijze laten meewerken. Traditionele bouw waarbij de buitengevels steen voor steen opgemetseld worden is daarnaast lang niet zo duurzaam als flexibele bouw.

Nu flexibel huisvesting nodig

Zodra u flexibele huisvesting nodig heeft, staat de Meeuw voor u klaar. In ontwerp en realisatie zetten we uw huisvesting met snelle levering neer. Wist u dat u ook gebruikt kunt maken van de meubelservice van De Meeuw om ook het interieur direct gebruiksklaar te maken? U leest er hier meer over.

Nu urgente huisvesting nodig? Bel +31 499 572 024.