Meer

Het tijdelijk gebouw

Pantein beschikt sinds 2009 over een nieuwe kleinschalige woonvorm van DEMEEUW, waar psychogeriatrische zorg wordt verleend aan een 24-tal bewoners.

Het tijdelijk gebouw heeft de naam 'locatie Buitenhorst' gekregen en is via een sluisverbinding met locatie Aldenhorst bereikbaar.

PROJECT INFORMATIE

PROJECT
Pantein

OPDRACHTGEVER
Pantein Verpleging & Verzorging

PLAATS
Mill

BOUWJAAR
2009

OPPERVLAKTE
1460

De grote eetkamer staat centraal in deze accommodatie. Bewoners hebben vanuit de woonkamer een prettige uitkijk op de gezamenlijke keuken, die tevens dienst doet als sociaal ontmoetingspunt. Elke bewoner heeft daarnaast de beschikking over een eigen woon/slaapruimte en een badkamer met douche. Ook is er een gezamenlijk bad dat in hoogte versteld kan worden.

Onze bewoners ervaren het leefklimaat in Buitenhorst als erg prettig en daar zijn we uiteraard erg blij mee. De Meeuw heeft onze wensen met betrekking tot veiligheid en leefklimaat prima vertaald.
Theo Mennen, Directeur van Pantein V&V

Vraag ons naar de ongekende mogelijkheden

Meer weten over het project wat wij hebben gerealiseerd? Neem dan contact met ons op, één van onze specialisten helpt je graag verder.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+32 (0)3 860 71 50