Meer

Speelse uitstraling

Dit kinderdagverblijf is gebouwd in samenwerking met een externe architect. Het gebouw heeft zowel aan de binnen- als buitenkant een speelse uitstraling met veel kleuren en bijvoorbeeld een lage en verdiepte vensterbank waar men in kan zitten.

Project informatie

PROJECT
KDV Robinson

OPDRACHTGEVER
Robinson Kinderopvang

PLAATS
Vijfhuizen

BOUWJAAR
2009

OPPERVLAKTE (M2)
573

Permanent

Robinson kinderdagverblijf is gebouw als permanent gebouw met een gebruiksduur van in elk geval 40 jaar.

VRAAG ONS NAAR DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN!

Meer weten over het project wat wij hebben gerealiseerd? Neem dan contact met ons op, één van onze specialisten helpt je graag verder.

De Meeuw maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+32 (0)3 860 71 50

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.