Meer

Object reference not set to an instance of an object.

Grondige renovatie

Na 20 jaar intensief gebruik is één van de gebouwen op de campus van Fontys Hogescholen Eindhoven toe aan een grondige renovatie. Eerdere plannen voor nieuwbouw bleken niet haalbaar, vandaar dat de oplossing werd gevonden in een ingrijpende verbouwing. Deze verbouwing zorgt ervoor dat het gebouw weer een frisse uitstraling krijgt, waarbij meer ruimte komt voor studieplekken, met extra aandacht voor een goed klimaat.

Project informatie

PROJECT
Fontys Hogescholen

OPDRACHTGEVER
Fontys Hogescholen

PLAATS
Eindhoven

BOUWJAAR
2014

OPPERVLAKTE (M2)
1000

Realisatie

Om deze verbouwing zonder ingrijpende consequenties voor de studenten en medewerkers mogelijk te maken is DEMEEUW geselecteerd om begin 2014 ruim 1.000 m2 vervangende onderwijsruimte op de campus te realiseren. Naar tevredenheid is er in samenwerking met de huisinstallateur van Fontys,  in 3 weken tijd een compleet functionerend gebouw geleverd en opgeleverd. 

Flexicom bouwsysteem

De 1-laagse accommodatie is volledig opgebouwd uit het Flexicom bouwsysteem. Dit bouwsysteem biedt de mogelijkheid om de tijdelijke voorziening volledig flexibel in te richten. Een grote verscheidenheid aan standaard typen, afmetingen en uitvoeringen geeft de vrijheid om een huisvestingsoplossing op maat te creëren. Dat maakt de Flexicom tot een compleet systeem voor een snelle en hoogwaardige invulling van elke huisvestingsoplossing. 

De Flexicom voldoet standaard aan alle eisen van het Bouwbesluit. Hierdoor worden de kosten van extra voorzieningen tot een minimum beperkt. De Flexicom geeft u de flexibiliteit om uw huisvestingscapaciteit op elk gewenst moment snel en eenvoudig aan te passen.

VRAAG ONS NAAR DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN!

Meer weten over het project wat wij hebben gerealiseerd? Neem dan contact met ons op, één van onze specialisten helpt je graag verder.

Gerelateerde projecten

Meer projecten

Object reference not set to an instance of an object.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+32 (0)3 860 71 50