Meer

Eengezinswoning

Op het perceel stond aanvankelijk een vakantiewoning uit 1967. Deze voldeed echter niet meer aan de moderne energierichtlijnen en woonnormen. De keuze voor nieuwbouw viel de opdrachtgever dan ook niet moeilijk.

Nadat het pand tot aan het kelderplafond was gesloopt, werden daar bovenop twee verdie-pingen in houtelementbouw geplaatst. Daarbij werden de huidige normen (Minergie) en de strenge verbouwingseisen overtroffen. Er waren nog meer criteria: de nieuwbouw moest op-timaal in de bestaande omgeving passen en hetzelfde karakter hebben als de gezellige woonwijk.

Als buitenbekleding werd voor een houten gevel gekozen. Hiervoor kwam er een ruitvormige bekisting, die aangevuld en afgewisseld werd met leistenen vlakken. De geplande oplevering binnen zeven maanden werd tot grote tevredenheid van de opdrachtgever gehaald.

Project informatie

PROJECT
Eengezinswoning

OPDRACHTGEVER
Ruedi Städler und Daniela Sieber

PLAATS
Altstätten

BOUWJAAR
2011

OPPERVLAKTE (M2)
215

VRAAG ONS NAAR DE ONGEKENDE MOGELIJKHEDEN!

Meer weten over het project wat wij hebben gerealiseerd? Neem dan contact met ons op, één van onze specialisten helpt je graag verder.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+32 (0)3 860 71 50